Paar uurtjes . . . . weg muurtjes

In deze kantoorruimte boven één van de winkels aan de Lijnbaan was de wens om 2 kleine kantoortjes samen te voegen tot één ruimte. Oftewel: tussenmuur slopen !

Na inspectie (geen dragende muur !) werden voorbreidingen getroffen om zoveel mogelijk de te verwachten stofontwikkeling te beperken en kon het daadwerkelijke sloopwerk beginnen. Door het plaatsen van een provisorische stortkoker/ glijbaan kon het bouwpuin direct worden gestort in de laadbak om te worden afgevoerd naar het milieupark.

De in de wand aanwezige stopcontacten en schakelaars zijn na afloop omgelegd en opnieuw geplaats in aftimmeringen op de kozijnen. De ontstane sponning in de vloer is geëgaliseerd zodat de nog aanwezige tapijttegels hierover konden worden aangebracht waardoor de vloerbedekking weer netjes doorloopt. De openingen in het plafond zijn met houten stroken dicht gemaakt.

Categorieën: Projecten

Recente artikelen

Meer... RSS

Ervaringen/ reviews

"Bij deze megaklus heeft Jacob wat ons betreft laten zien dat hij van alle markten thuis is: van het betere sloopwerk ( wrakke muren en ouderwets beton leverden zo'n 2000 kilo puin op) tot de fijne afwerking van een weer strakke toiletruimte. Daarbij steeds fantastisch meegedacht met de vraagtekens die we nog hadden bij d ...

Met vriendelijke groeten, Joke en Tom

Meer...