Zo aan het einde van het jaar . .

kijk ik met een voldaan gevoel terug op alle klussen die ik heb mogen en kunnen uitvoeren. Ik wil iedereen bedanken die - op welke manier dan ook - mee heeft geholpen om er voor mij een succesvol jaar van te maken. Ik kijk er naar uit om u in het nieuwe jaar weer van dienst te kunnen zijn. Iedereen fijne feestdagen en een goede jaarwisseling

Ook voor het in elkaar zetten van een alternatieve kerstboom draai ik de hand niet om :-)

Categorie├źn: Nieuws

Recente artikelen

Meer... RSS

Ervaringen/ reviews

"Bij deze megaklus heeft Jacob wat ons betreft laten zien dat hij van alle markten thuis is: van het betere sloopwerk ( wrakke muren en ouderwets beton leverden zo'n 2000 kilo puin op) tot de fijne afwerking van een weer strakke toiletruimte. Daarbij steeds fantastisch meegedacht met de vraagtekens die we nog hadden bij d ...

Met vriendelijke groeten, Joke en Tom

Meer...