Als je haar maar goed zit . . .

Cosmo Hairstyling is verhuisd van Lijnbaan 51 naar WeenaZuid 148 !

Al vele jaren mag ik in deze salon (voorheen ook vestiging Coolsingel) onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en zodoende werd mij gevraagd om in aanloop naar de verhuizing in de oude salon nog bruikbare onderdelen te demonteren voor hergebruik op de nieuwe locatie. Op de nieuwe locatie is een prachtige nieuwe salon ingericht volgens de laatste huisstijl met de nieuwste snufjes. Mijn werkzaamheden behelden vooral het aantrekkelijk maken van de personeelsruimte die volgens de eigenaresse wel extra aandacht mocht krijgen om het voor het personeel een prettige plek te maken waar men tijdens pauzes kan verblijven. Omdat het een hele smalle en vooral hoge ruimte is heb ik in overleg een voorstel gemaakt om de hoogte visueel te beperken en een 20-tal chromen bol-lampen uit de oude vestiging op te hangen zodat er een heel gevarieerde "licht-hemel" is ontstaan.

In het oude pand was er plaats ingericht voor de ondernemingen Nails&Lashes en Celeb's Hair & Beauty. Deze ondernemers hebben op de nieuwe locatie ook een mooie nieuwe ruimte gekregen met mooie nieuwe faciliteiten. Bij Celeb's Hair & Beauty heb ik o.a. een mooie fotoprint aangebracht op de wand en gezorgd voor een mooie verhoogde vloer onder de pedicure-behandelstoel zodat de eigenaresse in een arbotechnisch verantwoorde houding haar werk kan verrichten. Ik wens alle ondernemers veel zakelijk succes op hun nieuwe mooie werkplek.

https://www.cosmohairstyling.com/salons/cosmo-hairstyling-rotterdam-lijnbaan/

https://www.celebshairbeauty.nl/nl/

https://www.instagram.com/_nailsby_gene/

Categorieën: Projecten

Recente artikelen

Meer... RSS

Ervaringen/ reviews

We kwamen Jacob’s klussendienst bij toeval op het spoor en vroegen hem een nieuw trapje aan te leggen op ons balkon. De communicatie, het ontwerp, de planning en het plaatsen ervan, het liep allemaal even grondig en punctueel. Ons was al snel duidelijk dat we dit met een gerust hart aan hem konden overlaten. Het resultaat overtrof onze verwach ...

Meer...