Ervaringen/ reviews

Wat mijn opdrachtgevers hebben ervaren:

We kwamen Jacob’s klussendienst bij toeval op het spoor en vroegen hem een nieuw trapje aan te leggen op ons balkon. De communicatie, het ontwerp, de planning en het plaatsen ervan, het liep allemaal even grondig en punctueel. Ons was al snel duidelijk dat we dit met een gerust hart aan hem konden overlaten. Het resultaat overtrof onze verwachtingen, een fraai trapje, mooi in combinatie met de gevel. En Jacob: een vakman met wie het bovendien prettig samenwerken is. Op naar het volgende project!

Riki en Kees van Vendeloo

Wij kennen Jacob al enkele jaren en inmiddels heeft hij alle hoekjes van ons huis al gezien.

Door de jaren heen hebben wij hem leren kennen als een betrouwbaar, deskundige persoon.
Het laatste project wat hij heeft mogen begeleiden was de "keuken het hoekje om".
De volgende klus is nog niet bedacht, maar wanneer dit zover is, bellen we weer naar hem op.

Tineke en Barbera

"Bij deze megaklus heeft Jacob wat ons betreft laten zien dat hij van
alle markten thuis is: van het betere sloopwerk ( wrakke muren en
ouderwets beton leverden zo'n 2000 kilo puin op) tot de fijne afwerking
van een weer strakke toiletruimte. Daarbij steeds fantastisch meegedacht
met de vraagtekens die we nog hadden bij de definitieve opzet en
inrichting. Het resultaat mag er zijn en wij hebben weer het idee dat we
in een 'heel' huis wonen!"

http://www.jacobs-klussendienst.nl/blog/van-klompenhok-tot-modern-toilet

Met vriendelijke groeten, Joke en Tom

(25 juli 2019)

In werkelijkheid is het eindresultaat veel mooier dan uit de (technische) foto’s blijkt. De ruimte is immers nog niet opgeruimd of sfeervol aangekleed.

Wij vonden het erg fijn dat Jacob zo creatief meedenkt in het ontwerpproces. Hij is ook erg flexibel werkt enorm hard. Als de dingen net iets anders lopen dan gepland (bijv. door uitblijvende levering van een product door een leverancier) kan hij ook heel snel zijn planning omgooien. Dat was in ons geval erg prettig.

Daarnaast merk je dat hij plezier heeft in het werk. Maar hij blijft gewoon bescheiden en levert vakkundig werk. Wij zijn heel erg blij met onze mooie badkamer !

http://jacobs-klussendienst.nl/blog/badkamer-berkel-en-rodenrijs/

Anna en Martin

(6 november 2018)

Een lang gekoesterde wens is eindelijk in vervulling gegaan. Jarenlang hebben we losse luiken, staand op de vensterbanken, gehad. Acht antieke luiken van 2,60 m hoog zijn door Jacob op vakkundige en nette wijze aan de binnenkant voor onze ramen geplaatst / gehangen. Het is echt prachtig geworden, ze sluiten soepel en het lijkt zelfs of ze er altijd al hebben gehangen.

Jacob, heel erg bedankt.

http://jacobs-klussendienst.nl/blog/puik-zon-luik/

Bert en Hetty

(26 augustus 2018)

Jacob heeft voor ons zakelijk al vele werkzaamheden mogen verrichten met zeer goed resultaat, maar het werk wat hij bij ons thuis heeft verricht is echt fantastisch !

Voor ons nieuwe huis heeft hij in alle ramen “oude” luiken op maat gemaakt. Voor de begane grond waren dit luiken van ruim 3 meter. De luiken zijn zo op maat gemaakt, alsof het lijkt dat het altijd al zo geweest is. De karakteristieke sfeer die wij graag wilden benadrukken is hierdoor optimaal geslaagd. Daarnaast heeft hij een garderobekast (inclusief verlichting) gemaakt van twee gigantische deuren op de begane grond en een kamer ensuite met nog eens twee grote oude deuren met glas op de 1ste etage. Het ophangen van alle verlichting heeft ons beiden soms wat “zweetdruppels” bezorgd vanwege de hoogte van de plafonds en het trappenhuis, wat voor spannende taferelen zorgde. Echter blijft Jacob altijd de rustigheid zelfde en komt het allemaal toch goed. We kunnen daarom met recht zeggen: Het meedenken, het maken van tekeningen van onze eigen ideeën, de deskundigheid en netheid van werken zorgen ervoor dat Jacob de beste persoon is om mee samen te werken !

http://jacobs-klussendienst.nl/blog/ont-luiken-de-schoonheid-en-sfeer/

http://jacobs-klussendienst.nl/blog/garderobe-kast/

http://jacobs-klussendienst.nl/blog/als-privacy-gewenst-is/

Groet Chantal en Ron/ C for Styling Oud-Beijerland

(19 december 2017)

Jacob heeft voor ons de verbouwing van het nieuwe kantoor gedaan. Een heel afwisselende klus met onderdelen als:

  • Het uitbreken van een tussenmuur en de afwerking daarvan
  • Schilderwerk van de binnenpuien, muren, trap en buitendeur
  • Omzetten van deuren en sloten
  • Elektra werk
  • Diverse ‘kleine’ klusjes zoals het ophangen van lijsten, TV en het wegwerken van kabels.

De verbouwing liep volledig volgens plan en dat is met name te danken aan Jacob. Wij hadden met hem een deadline afgesproken. Hij was zelfs al ruimschoots voor de deadline klaar met zijn werkzaamheden. Dat is iets wat we nog niet eerder hadden meegemaakt met andere klusbedrijven of zzp’ers.

Jacob is ook heel nauwkeurig. Voordat hij een offerte uitbrengt, komt hij langs om alle details en maten door te nemen. Vervolgens maakt hij een gespecificeerde offerte met materiaalkosten, geschatte werkuren en tekeningen/foto’s. Gedurende de uitvoering denkt hij mee met mogelijke oplossingen of aanpassingen en staat hij open voor last-minute veranderingen. Jacob is ook nog eens een echte allrounder: grote klussen of kleine klussen; hij kan ze allemaal uitvoeren.

Jacob is bijzonder prettig in de communicatie, denkt mee maar dringt niet op, levert overzichtelijke offertes en facturen, is flexibel en komt zijn afspraken na. Het is zo fijn om een betrouwbare, ervaren en kundige vakman als Jacob te kennen. Kortom een verademing om mee te werken!

Wij verwachten in de toekomst nog vaker gebruik te maken van Jacobs Klussendienst en zullen hem ook zeker aanbevelen ! Sterker nog; dat hebben we al gedaan ;-) uiteraard alleen aan mensen die we een goede en betrouwbare klussendienst gunnen.

http://jacobs-klussendienst.nl/blog/paar-uurtjes-weg-muurtjes/

Het team van UDS Rotterdam

(16 juli 2017)

Omdat het bij mijn buren ook gebeurd was, aan Jacob gevraagd onder het bed in ons strandhuis een rollende lade aan te brengen. Zaak bekeken en opgemeten. Keurige en nauwkeurige tekening en offerte. Met een enkele aanvulling is alles correct en precies uitgevoerd. Met een zeer gespecificeerde rekening.

Knap ontworpen, met wieltjes over de grond en geleidewielen langs de rand. Zeer tevreden.

http://jacobs-klussendienst.nl/blog/geen-rollade-maar-een-rol-lade-2/

Groeten, George van Gent, Hoek van Holland (strand)

(9 januari 2017)

When we decided to buy a flat for our son during his studies in Rotterdam, we were wondering how to manage the necessary works for adaptation and refurbishment. Jacob was the best solution we could have found! He rapidly and perfectly built internal walls and a door for creating a new room in a former open space, laid a new laminated floor in all the flat and solved many minor but crucial issues. He can handle with competence and quality any task related to interiors, and is precise and clear in pricing, terms and timing.

This created a positive personal trust, that made us confident about results - even if we were a thousand kilometres away from the works.

And when we eventually saw the final output, it was fully satisfactory.

We are very happy that we met Jacob: he made our Rotterdam experience easy and safe.

We will refer to him for future works, and warmly recommend his services to all.

Thank you Jacob for your work at Pierre's new rotterdamse house!

http://jacobs-klussendienst.nl/blog/alsof-je-tegen-een-muur-aan-loopt-of-over-de-vloer-komt/

Matteo and Isabelle - Italië

(9 oktober 2016)

Mijn man en ik waren van plan om de badkamer te laten veranderen.
Via een vriendin van mijn sportclub kwam ik aan het tel.nr. van Jacob v.d. Vorm.
Het contact verliep heel soepel en na afspraken werd een werkplan opgesteld.
Bij een gedeelte van de badkamerwand: de wandtegels eraf. Het bad, de douchecabine (met hoge instap) en een gedeelte van de vloertegels verwijderd.
Nieuwe tegels uitgezocht en aan Jacob gevraagd of hij evt. mee wilde gaan naar een tegelbedrijf in Bleiswijk. Wij vonden het prettig om zijn mening over de uitgekozen tegels te horen.
Gedurende zes dagen heeft Jacob bij ons gewerkt en elke dag op afgesproken tijd begonnen.
Hij was ook genegen om langer door te werken als de werkzaamheden dat vroegen, dus lekker flexibel. De samenwerking was heel prettig.

De wandtegels vonden we in dezelfde maat en in een bijpassende kleur als die we intact hadden gelaten boven de sierrand.
Vloertegels werd een ander verhaal, de maat was niet meer in de handel, maar we hebben een leuke oplossing gevonden. Door een kleiner formaat te kiezen in verschillende kleurcombinaties in diverse grijsttinten en die willekeurig neer te leggen, kregen we een leuk speels effect dat goed aansloot bij het bestaande vloertegelwerk.
Het is een schitterende badkamer geworden, en we zijn er uitermate blij mee. Mede door het vakmanschap van Jacob is het een juweeltje geworden.
Het douchen is vanaf nu gewoon een feestje.

Jacob, hartelijk bedankt voor je vakmanschap, het meedenken en het maken van onze inloopdouche.
Wij gaan je zeker aanbevelen in onze kennissen en vriendenkring!

Hartelijke groeten,

http://jacobs-klussendienst.nl/blog/verbouwing-badkamer-bad-er-uit-inloopdouche-er-in/

Bram en Ellen van Vliet

Recente artikelen

Meer... RSS

Ervaringen/ reviews

We kwamen Jacob’s klussendienst bij toeval op het spoor en vroegen hem een nieuw trapje aan te leggen op ons balkon. De communicatie, het ontwerp, de planning en het plaatsen ervan, het liep allemaal even grondig en punctueel. Ons was al snel duidelijk dat we dit met een gerust hart aan hem konden overlaten. Het resultaat overtrof onze verwach ...

Meer...