Proberen niet in vakjes te denken . . .

Maar ja, probeer dat maar eens met het ophangen van dit wandkastsysteem !

De opdrachtgevers hadden via internet een wandkast-oplossing gekocht van "WoodmadeCreation" en dit was netjes via een pakketdienst afgeleverd.

Na het uitpakken en sorteren op nummers kon ik aan de assemblage van de 12 afzonderlijke kubussen beginnen. Daarna werden de kubussen op volgorde volgens het bijgeleverde indelingsschema (alles keurig genummerd) op de grond uitgelegd.

Na het met de opdrachtgevers vaststellen van de juiste plek op de muur kon het bevestigen van de kubussen starten. De bijgeleverde stroken hout hielpen hierbij om overal evenveel tussenruimte aan te houden. De kubussen zijn met bijgeleverde hoekstalen (aan de boven-achterzijde) tegen de muur bevestigd. Toen alles hing voelde het niet als een kolossaal geheel aan, precies wat de opdrachtgevers ook al hoopten. Dus "hokjes" die niet benauwd aanvoelen . . . .

Categorieën: Projecten

Recente artikelen

Meer... RSS

Ervaringen/ reviews

We kwamen Jacob’s klussendienst bij toeval op het spoor en vroegen hem een nieuw trapje aan te leggen op ons balkon. De communicatie, het ontwerp, de planning en het plaatsen ervan, het liep allemaal even grondig en punctueel. Ons was al snel duidelijk dat we dit met een gerust hart aan hem konden overlaten. Het resultaat overtrof onze verwach ...

Meer...