slaapruimte in loft-appartement

De charme van een loft-appartement is dat het ruimtelijk en open is maar daar schuilt soms ook een nadeel in: er is geen afgesloten plek voor bijv. een kind.

Daar worstelden deze opdrachtgeefster en haar partner ook mee. Mij werd gevraagd een ontwerp te maken voor een "jongens-honk" met een hoogslaper en opbergruimte voor
zijn speelgoed. Na het maken van een voorsteltekening aan de hand van hun wensen kwamen we al snel op een definitief plaatje.

Van houten stijl- en regelwerk, balken en OSB-platen werden wanden opgetrokken en een bedbak gecreëerd. Verder werden elektrische aansluitpunten, een houten trap en een schuifdeur aangebracht.

De binnenzijde van de ruimte blijft de hout-uitstraling behouden terwijl de buitenzijde afgewerkt wordt met vliesbehang dat daarna wit gesausd wordt. Zo ontstaat een witte kubus die mooi opgaat in de rest van het interieur.

Een leuke en uitdagende klus met een jonge tevreden gebruiker van deze ruimte.

Categorieën: Projecten

Recente artikelen

Meer... RSS

Ervaringen/ reviews

We kwamen Jacob’s klussendienst bij toeval op het spoor en vroegen hem een nieuw trapje aan te leggen op ons balkon. De communicatie, het ontwerp, de planning en het plaatsen ervan, het liep allemaal even grondig en punctueel. Ons was al snel duidelijk dat we dit met een gerust hart aan hem konden overlaten. Het resultaat overtrof onze verwach ...

Meer...