Van "klompenhok" tot modern toilet

Achter de sfeervolle oude woning van deze opdrachtgevers bevond zich een oude toiletruimte in een aanbouw (zgn. "klompenhok") met daaraan vast een eerdere uitbreiding van een doucheruimte. Deze uitbreiding was echter door verzakking los gescheurd van de oorspronkelijke bouw en derhalve reeds jaren niet meer in gebruik. Om aan deze situatie een einde te maken en de -inmiddels sterk verouderde- toiletruimte een upgrade te geven stelden we samen een nieuw plan op waarbij de oude uitbreiding gesloopt zou worden en de bestaande toliletruimte iets vergroot zodat een nieuw zwevend toilet, een fonteintje en een radiator ruim ingepast konden worden.

Na het sloopwerk, het storten van een nieuwe betonvloer, het aanbrengen van nieuwe houten wandframes, buitengevelbekleding en de afwerking van de binnenzijde van de toiletetruimte en uiteindelijk het instaleren van de sanitaire toestellen was het eindresultaat er een om blij van te worden en trots op te zijn.

Categorie├źn: Projecten

Recente artikelen

Meer... RSS

Ervaringen/ reviews

"Bij deze megaklus heeft Jacob wat ons betreft laten zien dat hij van alle markten thuis is: van het betere sloopwerk ( wrakke muren en ouderwets beton leverden zo'n 2000 kilo puin op) tot de fijne afwerking van een weer strakke toiletruimte. Daarbij steeds fantastisch meegedacht met de vraagtekens die we nog hadden bij d ...

Met vriendelijke groeten, Joke en Tom

Meer...