Verbouwing badkamer. Bad er uit . . . inloopdouche er in

De vraag was: kan in onze badkamer het ligbad en de hoge douchebak worden verwijderd om plaats te maken voor een laagdrempelige inloopdouche ?
En het liefst zo min mogelijk van de - nog nette - wand- en vloertegels slopen. samen met de opdrachtgevers kwam ik tot een nieuwe indeling en na bezoek aan de showroom van Tegelhandel Groen (Bleiswijk) konden we een mooie bijpassende wandtegel vinden. Voor het nieuw te tegelen vloergedeelte kozen we kleinere vloertegels in een grijze schakering (3 tinten) die we hebben gemixt. Bij het slopen van het bad bleken er onder de badkuip nog verdelers van de koud- en warmwaterleidingen te zitten. deze zullen netjes in een koof worden weggewerkt.

Categorie├źn: Projecten

Recente artikelen

Meer... RSS

Ervaringen/ reviews

"Bij deze megaklus heeft Jacob wat ons betreft laten zien dat hij van alle markten thuis is: van het betere sloopwerk ( wrakke muren en ouderwets beton leverden zo'n 2000 kilo puin op) tot de fijne afwerking van een weer strakke toiletruimte. Daarbij steeds fantastisch meegedacht met de vraagtekens die we nog hadden bij d ...

Met vriendelijke groeten, Joke en Tom

Meer...