Waar een nieuwe gasmeter al niet toe kan leiden . . . wanden en plafonds als een gatenkaas

Een opdrachtgeefster waar ik vorig jaar de woonkamer had geschilderd nam contact op met de vraag of ik bij haar schade aan haar plafonds en wanden kon herstellen.
Wat was er namelijk gebeurd: bij het vervangen van haar oude gasmeter (door een zgn. slimme meter) werd geconstateerd dat er een gaslek moest zijn want er was drukverlies. Meteen werd een loodgieter ingeschakeld en op vrijdagmiddag werd door 2 monteurs gezocht naar het gaslek. Het lek werd gelukkig gevonden en hersteld maar daarna zat de opdrachtgeefster met 5 gapende gaten in plafonds en leidingschachten.
Mij werd gevraagd of ik het weer netjes kon herstellen. Na een aantal transplantaties van stukken gipsplaat, naden afsmeren en schilderen zag het er allemaal weer netjes uit.

Categorieën: Projecten

Recente artikelen

Meer... RSS

Ervaringen/ reviews

We kwamen Jacob’s klussendienst bij toeval op het spoor en vroegen hem een nieuw trapje aan te leggen op ons balkon. De communicatie, het ontwerp, de planning en het plaatsen ervan, het liep allemaal even grondig en punctueel. Ons was al snel duidelijk dat we dit met een gerust hart aan hem konden overlaten. Het resultaat overtrof onze verwach ...

Meer...