Een kast van / in een huis . . .

De trotse bezitters van een nieuwbouwappartement vroegen mij een ontwerp te maken voor een grote wandkast (afmeting 2,90 m breed x 2,35 m hoog) voor de entreehal voor het uitstallen van boeken, foto's, snuisterijen, etc. In overleg kwamen we tot een indeling van vakken met veel verschillende vormen en afmetingen. Daarna ging ik aan de slag met een zaagschema voor de stroken multiplex waaruit de kast is opgebouwd. De kast hangt vrij van de grond en is ter plaatse van diverse dichte achterpanelen in de muur verankerd met pluggen en schroeven. Al met al een indrukwekkend wandmeubel waar binnenkort in één oogopslag een heel divers beeld zichtbaar zal worden.

Ik wens de opdrachtgevers veel succes in de komende verhuisperiode en uiteindelijk veel woonplezier in hun mooie nieuwe appartement !

Categorieën: Projecten

Recente artikelen

Meer... RSS

Ervaringen/ reviews

"Bij deze megaklus heeft Jacob wat ons betreft laten zien dat hij van alle markten thuis is: van het betere sloopwerk ( wrakke muren en ouderwets beton leverden zo'n 2000 kilo puin op) tot de fijne afwerking van een weer strakke toiletruimte. Daarbij steeds fantastisch meegedacht met de vraagtekens die we nog hadden bij d ...

Met vriendelijke groeten, Joke en Tom

Meer...